“Barcelona és acollidora”

“Barcelona és acollidora”. Aquest és un dels molts missatges que ens han arribat a través de les xarxes socials, en referència a la bona acollida i a l’escalf que hem rebut en el concert que hem celebrat aquest passat diumenge 22 de setembre a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, en el marc de les Festes de la Mercè del 2024.

I es que no només “Barcelona és bona si la bossa sona”. És molt més que això: una ciutat plena de llum, vida i tradició. Una ciutat acollidora,  curiosa, respectuosa i amable amb la cultura i les tradicions.

Actuar a les Festes de la Mercè ens ha donat l’oportunitat de presentar a Catalunya i a la ciutat el trofeu més preuat: el d’una temporada per emmarcar i en la qual hem celebrat els deu anys de trajectòria de la formació.

Barcelona vol ser tradició i vol ser protagonista

Barcelona té un cor enorme: vol ser tradició, vol ser protagonista i necessita beure de la cultura per continuar bategant amb força.

Així que “acabat” el concert va arribar el moment d’escurar el plat i sucar-hi pa. Aquell moment que tothom sap que arribarà però en el que cal arremangar-se i demostrar que se’n tenen ganes. No, no va caldre. Barcelona, com en l’argot esportiu, ja tenia el partit guanyat abans de començar.

A petició dels centenars de persones que omplien la plaça i per finalitzar l’actuació vam interpretar “El meu avi“, una peça fonamental per entendre la nostra història i la nostra tradició.

Un concert memorable, ple de moments màgics que quedaran gravats per sempre més en les nostres vides.

Moltes gràcies, Barcelona!